top of page
IMG_3091.HEIC

Een uniek concept

Bij Trudo Dakmaterialen verwelkomen we u in onze gloednieuwe winkel, waar kwaliteit en uitstekende service centraal staan. Achter onze balie vindt u twee automatische magazijnen. Deze magazijnen herbergen al onze kleine materialen, zoals lijm, koppelplaatjes, silicone en schroeven. Laat u verrassen door de efficiënte opslag en het uitgebreide assortiment dat wij met zorg voor u hebben samengesteld.

Optimale bewaring

In totaal bieden wij een uitgebreid assortiment van meer dan 3.500 artikelen aan, allemaal keurig opgeslagen in ons magazijn. Dit is met name relevant voor bepaalde houtsoorten die gevoelig zijn voor wisselende weersomstandigheden. Op deze manier verzekeren wij onze klanten van een optimale kwaliteit voor al hun bouwprojecten. Bij Trudo Dakmaterialen streven we ernaar om een divers en ruim aanbod te handhaven, zodat uw keuze aan materialen voor elk project volledig gedekt is.

IMG_2855.HEIC
IMG_3251.HEIC

Hout op maatwerk

Bij Trudo Dakmaterialen bieden wij ook maatwerk voor houtmaterialen aan. Of het nu gaat om timmerwerk, multiplex of OSB, wij verzagen het graag op maat voor u. Om een minimale wachttijd te garanderen, adviseren wij u om uw bestelling tijdig door te geven. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat alles vooraf klaarstaat. Time is money, daarom streven we ernaar om uw project efficiënt en snel te ondersteunen.

Bij ons is klant koning

In onze winkel staan Stef en Siemen voor u klaar om uw bestelling met de grootste zorg in te voeren. Onze magazijnier staat gereed om ervoor te zorgen dat alles nauwkeurig wordt klaargezet. Terwijl wij achter de schermen werken, nodigen we u uit om te genieten van een tas koffie of soep, aangeboden door het huis.

Zodra uw bestelling gereed is, wordt dit duidelijk aangegeven op een scherm. U rijdt eenvoudig met uw camionette of wagen met aanhangwagen naar binnen. Samen met onze magazijnier laadt u alle materialen op een efficiënte manier in, zonder dat u buiten in weer en wind hoeft te wachten of zelf de materialen hoeft te sjouwen. Bij Trudo Dakmaterialen streven we ernaar om uw ervaring soepel en comfortabel te maken, van het plaatsen van uw bestelling tot het laden van uw materialen.

Voor grote bestellingen is levering op de werf ook mogelijk.

IMG_3248.HEIC

Onze meest trouwe klant

bottom of page